Bestelling en levering


Bestelling en levering
Wanneer je jouw bestelling voor 14.00 uur plaatst, wordt hij in de meeste gevallen dezelfde dag nog verwerkt. We zijn echter geen Bol.com en zullen niet de volgende dag nog bezorgen. Onze bezorg- of gemiddelde levertijd is 5 werkdagen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor jouw bestelling vermelden we altijd netjes wanneer je op 'Bestellen' klikt. Ook in je winkelmand, of voordat je de betaling doet zie je de verzendkosten apart vermeld staan. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Je bestelling volgen
Als je je bestelling geplaatst hebt ontvang je zodra je order verzonden is een track & trace-code. Daarmee kun je je bestelling volgen via onze 'volg-pagina'.

Ruilen en retourneren
Het is natuurlijk jammer wanneer je niet tevreden bent over je bestelling. Het kan zo zijn dat je het verkeerde bestelt hebt, of het niet is wat je verwacht. In dat geval horen we het heel graag zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen om je te helpen en tevreden te krijgen.

Je hebt altijd het consumentenrecht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Wij zorgen dan dat je het aankoopbedrag na ontvangst van de retourzending op je bankrekening krijgt teruggestort.
» Lees hier meer over ruilen en retourneren.

Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? Bekijk dan eerst onze pagina met veelgestelde vragen. De kans is groot dat anderen deze vraag ook hadden. Kom je er dan nog niet uit? Zoek dan contact met ons en laat ons je vraag weten.