Ruilen en retourneren


Ben je niet tevreden met je bestelling? Of heb je het verkeerde product besteld? We horen graag wat we kunnen doen om je verder te helpen.

Je kunt natuurlijk tot 14 dagen na je bestelling je bestelling retourneren. In dat geval zorgen wij er voor dat je artikel wordt geruild of wanneer je dat wenst je het aankoopbedrag terug ontvangt, na ontvangst van de retourzending door ons.

Zo kun jij je bestelling retourneren

Stap 1: Vul het retourformulier in 
Download hier het bestelformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Bereid je pakket / zending voor
Stuur het artikel of de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. Zorg dat alle artikelen in de orginele staat, inclusief verpakking, etiketten en labels zijn ingepakt.

Stap 3: Verstuur je pakket
Verstuur je pakket via bijvoorbeeld een PostNL pakketpunt (klik hier om de dichtsbijzijnde te vinden). Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending: eventueel kun je je pakket middels (standaard) verzending voorzien van een track & trace-code.

Stap 4: Ontvang het aankoopbedrag terug
Zodra wij jouw pakket en artikelen in goede orde ontvangen hebben ontvang je binnen enkele werkdagen het aankoopbedrag terug op het door jou aangegeven rekeningnummer.