Veelgestelde vragen


Bestelling en levering

Vraag: Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Antwoord: De gemiddelde levertijd bedraagt 5 werkdagen. 

Vraag: De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?!
Antwoord: In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: https://www.honden-zwembad.nl/pages/volg-bestelling


Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Vraag: Wat zijn de verzendkosten?
Antwoord: De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van jouw bestelling. We vermelden deze altijd bij het product en op de besteloverzicht-pagina, voordat jij je betaling doet. 

Vraag: Wordt mijn bestelling dezelfde dag nog verzonden?
Antwoord: Afhankelijk van de beschikbaarheid en het moment waarop jij je bestelling plaatst, wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Wanneer jij je bestelling voor 14.00 plaatst nemen we meestal je bestelling nog diezelfde dag in verwerking.

Ruilen en retourneren

Vraag: Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?Antwoord: Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Vraag: Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?
Antwoord: Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Klik hier om naar de Retourneren-pagina te gaan waar je ook het retourformulier kunt downloaden.

Track en TraceVraag: De Track en Trace code geeft geen informatie aan?
Antwoord: Vanaf het moment dat je pakket is aangekomen bij het postbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er soms enige vertraging tussen kan zitten.